Снимка Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова направи първи коментар, след като разбра, че

...
Снимка Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова направи първи коментар, след като разбра, че
Коментари Харесай

Манолова: ПИК щели да ме съдят за 500 000 лева? В съда вече се видяхме с тях

Снимка Фейсбук/Мая Манолова

Мая Манолова направи първи коментар, откакто разбра, че българска медия ще заведе правосъдно дело против нея. Лидерът на " Изправи се.БГ " не наподобява да е обезпокоен от идната среща в съда.

На държавните официози, представящи се за медии, им се прииска господство на закона. След като им заведох каузи за клюки и обиди за 300 хил лева, те също желали да се забележим в съда - щели да ме съдят за 500 000 лева

В съда към този момент се видяхме. На делото ми против Борисов. За негов очевидец по искане на юриста му се яви основната редакторка на ПИК. Очевидно министър председателят не беше възразил да бъде защитаван от ПИК. И явно не беше призовал други медии в своя отбрана:)

Ще заведа каузи против всеки, който ме наскърбява и клюки. Този път не за 6 изявления, а за всички позорящи, оскърбителен и обидни, които са оповестени в последните години. И за всяка последваща обява. Съд до дупка!

А след 4 април - и проверка на парите на народа, с цел да си купят ръководещите " медийна независимост " по собствен облик и сходство.

Хората ще научат против какъв брой хиляди лв. месечно кафевите канали обичат властта. Именно тъй като имам вяра във върховенството на закона, а не във върховенстното на пачките, револвера и кюлчетата от чекмеджето, написа Мая Манолова в личния си профил във фейсбук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР